Antena Căutare

Românii au la dispoziție 2.166 de locuri de muncă în Europa! Care e ţara cu cele mai multe oferte de angajare

Românii au la dispoziție, prin intermediul rețelei EURES România, 2.166 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European (SEE), cele mai multe joburi fiind oferite de angajatorii din Spania, potrivit datelor furnizate de Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM).

Cele mai multe joburi sunt în Spania

Românii au la dispoziție, prin intermediul rețelei EURES România, 2.166 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European (SEE), cele mai multe joburi fiind oferite de angajatorii din Spania, potrivit datelor furnizate de Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM).

Astfel, Spania pune la dispoziţie 801 locuri de muncă: 800 muncitori necalificați în agricultură și un maseur, Danemarca oferă 430 locuri de muncă: 400 culegători de mazăre și 30 culegători de căpșuni, iar în Portugalia sunt 400 locuri de muncă pentru muncitori necalificați în agricultură.

Marea Britanie oferă 390 locuri de muncă: 300 îngrijitori persoane, 60 asistenți medicali, 20 asistenți medicali generaliști, 10 medici de familie — medicină generală; Germania — 111 locuri de muncă: 50 asistenți medicali generaliști, 13 bucătari, 11 ospătari, 10 barmani, 10 persoane în gastronomia de sistem, 5 asistenți manager, 5 electricieni industriali, doi mecanici industriali, un electrician, un mecanic (mașini prelucrare cauciuc și mase plastice), un mecanic auto (camioane), un visual designer, un brutar; Republica Cehă — 162 locuri de muncă: 50 lucrători în producție (asamblarea aparatelor de aer condiționat), 50 operatori, 50 șoferi transport marfă-internațional, 10 lucrători în prelucrarea lemnului, un analist IT service desk, un analist suport software.

Slovacia pune la dispoziție 30 locuri de muncă pentru șoferi autocamion transport internațional, în Polonia sunt disponibile două locuri de muncă: un dezvoltator internet și un PHP developer (programator aplicație), în Norvegia un loc de muncă, respectiv doctorand în Departamentul biomedical, iar în Irlanda tot un loc de muncă, de tehnician.

Potrivit ANOFM, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES național, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau reședință.

Sursa: agerpres.ro

Veşti bune la început de an! Românii ar putea să primească mai mulţi bani... Veste proastă pentru români. Dolarul ar putea ajunge la 4,5 lei !...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x