Antena Căutare

Salarii mărite pentru această categorie de români! 3.300 de lei pe lună, cel mai mic venit

Vești excelente pentru români! Un important angajator din România din sectorul privat a anunțat că va majora salariile pentru aproximativ 17.000 de angajați cu un nivel cu 54% peste cel prevăzut de lege!

Vești excelente pentru români! Un important angajator din România din sectorul privat a anunțat că va majora salariile pentru aproximativ 17.000 de angajați cu un nivel cu 54% peste cel prevăzut de lege!

Un important lanț de hypermarketuri din România a decis să ia, de la 1 martie, o măsură fără precedent. Compania va duce salariile celor aproximativ 17.000 de angajaţi la un nivel minim peste cel stabilit de stat, prin lege.

Astfel, conform declarațiilor făcute de reprezentanții oficialiai companiei, noul venit minim porneşte de la suma de 3.300 lei brut, incluzând tichetele de masă şi sporurile salariale, şi va intra în vigoare începând cu luna martie a acestui an.

Salarii mărite pentru această categorie de români! 3.300 de lei pe lună, cel mai mic venit

Tot la 1 martie 2019 va intra în vigoare şi noul contract colectiv de muncă, cu o creştere de până la 20% pentru ajutoarele în bani prin care compania le este alături angajaţilor săi în diverse evenimente din vieţile personale.

Sursa: bugetul.ro

România a devenit o țintă! Resurse importante au fost descoperite și toată Europa e cu ochii pe noi!... Ratele românilor ar putea scădea la jumătate! Măsura ar urma să fie aplicată până la sfârșitul anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x