Antena Căutare

Salariile bugetarilor, majorate in doua trepte. Premierul i-a transmis lui Mugur Isarescu ca intentioneaza sa creasca veniturile

Vesti bune pentru bugetari! Premierul Mihai Razvan Ungureanu a avut astazi o intrevedere cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in care s-a discutat despre o posibila majorare a salariilor bugetarilor, precizand insa ca nu a fost stabilit inca un cuantum de majorare.

Majorarea salariilor se va face in doua trepte, prima dintre ele va fi in iunie. Cresterea totala va fi de 16%.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu si guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, au discutat, vineri, la Guvern, timp de doua ore, la Palatul Victoria sosind, spre finalul discutiilor, si ministrul Finantelor, Bogdan Dragoi.


"Premierul i-a spus guvernatorului BNR ca va mari salariile, dar ca inca nu stie cu cat, iar guvernatorul a evitat sa indice care dintre masurile aflate in analiza Guvernului este mai buna, respectiv majorarea salariilor sau reducerea CAS, spunandu-i doar ca in acest caz este vorba exclusiv de optiunea Guvernului si ca pe el il intereseaza sa creasca consumul in economie", au declarat surse ministeriale, citate de Mediafax.

Potrivit acestora, Guvernul nu a exclus inca varianta reducerii CAS impreuna cu majorarea salariilor pentru bugetari, iar o decizie va fi luata in urmatoarele saptamani.

ANOFM: Peste 470.000 de someri inregistrati in luna februarie... Ministrul Finantelor, Bogdan Dragoi: "Romania ar putea intra in recesiune"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x