Antena Căutare

Salariile românior, schimbare uriașă! Cine primește două salarii în plus anual

Vestea momentului pentru români! O anumită categorie de angajați ar putea să prpimească anual două salarii în plus! Cine ia mai mulți bani?

Vestea momentului pentru români! O anumită categorie de angajați ar putea să prpimească anual două salarii în plus! Cine ia mai mulți bani?

O anumită categorie de români ar putea să primească, pe lângă salariul lunar și bonusurile specifice, două salarii în plus, anual. Este vorba despre un proiect depus recent în Parlament ce vizează profesorii.

Bani mai mulți pentru o categorie de români

Astfel, conform proiectului legislativ, cadrele didactice ce predau în învățământul de stat ar putea să beneficieze, dacă schimbarea intră în vigoare, de două salarii minime brute, alocate din bugetul de stat.

Salariile românior, schimbare uriașă! Cine primește două salarii în plus anual

Profesorii primesc mai mulți bani

Aceste salarii în plus ar urma să fie acordate anual profesorilor, pentru dezvoltarea profesională și pentru achiziționarea de materiale didactice și curriculare necesare în procesul instructiv-educativ.

Ce sumă vor primi anual

Salariul minim brut este în prezent de 2.080 de lei, lucru ce arată că dacă acest proiect legislativ intră în vigoare, atunci profesorii ar putea să primească anual suma de 4.160 de lei.

„Pentru sustinerea si gestionarea calitatii actului educational, pentru mentinerea sanatatii copiilor este nevoie ca personalul suport, sa beneficieze, o data la 2 ani, de cursuri de perfectionare sau de igiena. In prezent aceste cursuri sunt platite, in cele mai multe cazuri, din fonduri personale”, se arată în textul proiectului de lege, conform celor de la bugetul.ro.

Banca Mondială: Economiile din Europa şi Asia Centrală accelerează ritmul reformelor menite să îmbunătăţească mediul de ... Rosneft a renunţat la tranzacţiile în dolari în favoarea celor în euro, pentru a se proteja de sancţiunile americane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x