Antena Căutare

Seed Consultants lanseaza Aliphia, un brand 100% romanesc din inima Banatului

Brandul Aliphia imbina printr-o metoda ingenioasa si originala beneficiile naturii cu cercetarea stiintifica in folosul sanatatii noastre. Oamenii din spatele brandului si-au dedicat munca din cercetare de o viata unui scop nobil, acela de a dezvolta produse parafarmaceutice care adreseaza diverse arii terapeutice. Investitia in dezvoltare a fost incununata de procesul de rebranding care marcheaza trecerea companiei intr-o noua etapa.

Procesul de rebranding s-a desfasurat pe o perioada de trei luni si a avut menirea sa aduca un aer nou, pozitiv, plin de prospetime. Am ajuns aici parcurgand analiza, dezvoltarea platformei, a numelui si a arhitecturii de package, dezvoltarea packagingului si elaborarea strategiei de marketing.

Conceptul “frumusetea si beneficiile naturii” dezvaluie traditia companiei in industrie si reinventarea acesteia. Numele “Aliphia” subliniaza aceste aspecte atat prin semantica sa, cat si prin scrierea cu iz de “pharma”. Pastrarea asociatorilor de imagine, a notorietatii produsului locomotiva – Crema Dr. Boici - si alinierea arhitecturii de package au fost elemente esentiale in procesul de rebranding. Portofoliul Aliphia care cuprinde zece produse de diferite SKU-uri dezvaluie produsul inca din package: picatura si esenta plantelor vin sa-ti aline momentele mai putin placute. “Ne place foarte mult rezultatul, am ajuns aici datorita unei stranse legaturi dintre noi si Seed, care a stiut in momente cheie sa ne ghideze”- declara Adrian Ienin, Director Marketing.

Cel Mai Promitator Brand Romanesc” este definitia satisfactiei de a face branding in Romania pentru ca identificam oameni de-ai locului dedicati, produse care au potential de a deveni brand si au potential de a genera bunastare pentru actionari, angajati, clienti, comunitate, bugetul de stat si Seed. Aliphia este parte din aceasta definitie. I-am cunoscut la prima editie si am stiut de atunci ca vom lucra impreuna. Aliphia este puntea din generatia bunicilor nostri care stiu ce este Crema Dr. Boici si noi, cei care vom avea nevoie de produsele acestea pentru parinti sau pentru noi la un moment dat. ” – declara Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

Seed Consultants, Partener exclusiv Landor, este singura agentie de branding locala cu un parteneriat extern de talie mondiala. Printre clienţii Seed se numără branduri renumite precum: Austral, Silver Mountain, Income Magazine, The Mark, Siveco, Firesco, Ciserom, Laboratoarele Vorel, Vulping, Volksbank, Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom City, Intact Media Academy, Novatik, Final Distribution, VipAir. (http://seed-consultants.ro/category/proiecte/)

Seful statului a cazut in capcana perceptiilor deformate despre inflatie. Au crescut asa mult preturile?... Cine sunt oamenii care detin cheile de la seifurile bancilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x