Antena Căutare

Sotia PDL-listului Liviu Negoita a preluat conducerea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare

Carmen Negoita va prelua sefia Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), autoritatea de supraveghere si reglementare a pietei de capital, in contextul in care noii membri, aprobati de Parlament in martie anul acesta, si-au inceput sau urmeaza sa isi inceapa mandatele.

Income Magazine va prezinta cine sunt persoanele numite politic si care vor prelua atributiile de reglementare si supraveghere a unei piete de 30 de miliarde de euro.

1. Carmen Negoita: o va inlocui din 4 octombrie pe Gabriela Anghelache, aflata la conducerea CNVM din 2001. Este sotia lui Liviu Negoita, unul dintre liderii PDL. Carmen Negoita este avocat de profesie si a devenit membru al CNVM in iunie 2005. Din 1986 pana in 1992 a fost procuror. Spre deosebire de Anghelache, Negoita nu are studii de specialitate in ceea ce priveste piata de capital.

Citeste continuarea articolului in incomemagazine.ro!

Foto: Intact images

Un sediu experimental: cu tevile la vedere si pereti din piatra... Ponta s-a enervat: Proiectul privind majorarea taxelor si a impozitelor, scos de pe site-ul Ministerului de Finante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x