Antena Căutare

Taxele si impozitele platite on-line: "Ghiseul.ro" este functional!

Ar trebui sa-i ajute pe toti contribuabilii, dar, momentan, doar privilegiatii pot plati impozitele si taxele locale online. Ghiseul. ro este functional de astazi, dar acces au doar bucurestenii din sectorul 2 si 6 si locuitorii din Targu Mures. In tara sunt 3.500 de primarii care ar trebui sa intre in sistem. Prioritate au, desigur, orasele mari.



In primul rand, trebuie sa locuiesti in orasele care sunt conectate la acest sistem. Nu sunt prea multe. De fapt, momentan, doar locuitorii din sectoarele 2 si 6 din Bucuresti si cei din Targu Mures pot accesa ghiseul.ro.

Pentru a putea pati impozite si taxe online, va fi nevoie de o parola si un user. Acestea vor fi trimise tuturor de catre primarie.

Autoritatile se asteapta ca odata sistemul introdus in toata tara, incasarile sa urce cu 10 la suta, iar cheltuielile institutiilor publice sa scada cu 40%, argumente suficiente pentru ca primariile sa isi doreasca sa intre in sistem de buna voie.

Pana in 2012, sistemul ar trebui sa fie disponibil in toata tara.



Guvernul a aprobat schimbarea programului Prima Casa. VEZI noutatile!... Spitale renovate pe criterii politice. Vezi drumul banilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x