Antena Căutare

Top 3 locuri de muncă în București în timpul studenției

Indiferent de motivul pentru care aleg această variantă, studenții au la dispoziție foarte multe oportunități profesionale.

Motivele pentru care studenții din București, dar și din celelalte județe ale țării aleg să se angajeze încă din timpul facultății pot avea legătură fie cu dorința acestora de a câștiga mai mulți bani, fie pentru vor să dobândească experiență în câmpul muncii.

Indiferent de motivul pentru care aleg această variantă, studenții au la dispoziție foarte multe oportunități profesionale. Iar, astăzi, vom prezenta top 3 locuri de muncă în București în timpul studenției.

1. Junior Marketing Specialist - studenții la marketing sau advertising, se pot orienta către un job de junior marketing specialist. Fiind o poziție de junior, se poți angaja chiar dacă nu au experiență. Astfel de job-uri, de cele mai multe ori, sunt dedicate persoanelor cu un nivel de experiență situat între 0 și 3 ani, iar șansele de reușită la interviul de angajare sunt destul de mari.

2. Internship-uri plătite - nu puține sunt companiile care pun la dispoziția tinerilor studenți diverse programe de internship plătite. În cadrul acestor programe atât angajatorul, cât și angajatul, studentul în acest caz, au de câștigat.

Companiile preferă tinerii fără experiență deoarece îi pot instrui în așa fel încât să se plieze perfect cu nevoile organizației. Pe cealaltă parte, studenții sunt încântați deoarece, pe lângă experiența și cunoștințele câștigate, vor primi și un salariu lunar, plus posibilitatea unei oferte de job la finalul programului de internship.

3. Programator - pentru cei care cunosc limbaje de programare sau care sunt studenți la Cibernetică sau Politehnică, găsirea unui loc de muncă este relativ ușoară, deoarece toate companiile de pe piața din România au nevoie de oameni care iubesc tehnologia și programarea. Cel mai mare avantaj al acestui domeniu este salariul. Indiferent de nivelul de experiență, salariile în IT sunt destul de mari.

Înainte de a se angaja, studenții trebuie să discute cu viitorul angajator despre statutul și obligațiile lui de student. De preferat este să poate negocia un program de lucru flexibil, astfel încât să poată ajunge la cursuri și examene.

Pentru mai multe detalii despre locurile de muncă din București, dar și din celelalte județe ale țării, JoZZ.ro este cea mai inspirată alegere.

Euro scade spre nivelul de 4,75 lei... Christine Lagarde preia oficial conducerea BCE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x