Antena Căutare

Udrea nu mai sprijina tinerii cu venituri reduse sa-si construiasca locuinte

Elena Udrea, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului taie subventia acordata de stat tinerilor de pana in 35 de ani care isi construiesc o locuinta proprietate personala prin credit imobiliar, potrivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta postat in dezbatere publica pe site-ul MDRT.





"Situatia extraordinara prevazuta de art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata, se motiveaza prin necesitatea diminuarii sumelor acordate de la bugetul de stat, din cauza efectelor negative pe care inca le produce criza economica. Adoptarea prezentului act normativ la nivel de ordonanta de urgenta se impune pentru a degreva bugetul de stat de plata subventiilor pentru constructia de locuinte"






"Neadoptarea in regim de urgenta a acestei ordonante ar conduce la imposibilitatea asigurarii de la bugetul de stat a sumelor necesare acordarii subventiilor deja solicitate la plata de catre consilile locale in conformitate cu prevederile

Programului national privind sprijinirea construirii de locuinte proprietate personala. Avand in vedere cele mentionate mai sus se impune aprobarea actului normativ pe calea ordonantei de urgenta si adoptarea acesteia cu celeritate"



Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

Traian Basescu: Pe langa Nokia vor mai pleca si alti investitori straini... Euro a atins un nou maxim al ultimelor 15 luni: 4,3218 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x