Antena Căutare

Ideea i-a venit după ce a prticipat la o nuntă! Un sportiv de la Steaua și-a deschis o afacere cu 20.000 de euro, iar după 5 ani, a ajuns să câștige sume colosale!

Un fost jucător de la Steaua a început o afacere cu 20.000 de euro. În prezent are venituri de sute de mii de euro și este nr 1 pe segmentul său de business.

Un fost jucător de la Steaua a început o afacere cu 20.000 de euro. În prezent are venituri de sute de mii de euro și este nr 1 pe segmentul său de business! Ideea afacerii i-a venit după ce a a participat la nunta surorii sale în America!

Oricine își dorește în adâncul sufletului să aibă o afacere care să prospere și să facă profit mare, astfel încât să-i asigure proprietarului un confort pe termen lung, fără a avea grija zilnică a unui program de lucru stresant și al unui salariu modest.

Unul dintre cei care a gândit acest plan și a reușit este un fost sportiv, jucător la Steaua care și-a început un business la vârsta de 24 de ani. Acesta și a fondat o companie pe care a crescut-o în 6 ani, iar astăzi se bucură de venituri de sute de mii de euro.

Acesta a început o afacere în anul 2012 cu fotografii pe suport magnetic ,,Momentos” pentru diferite evenimente (nunți, botezuri) investind suma de 20.000 euro. Inițial a avut nevoie de această sumă pentru a cumpăra echipamentele necesare și pentru a forma o echipă de angajați cu care să poată lucra.

Fondatorul & CEO-ul ,,Momentos”, Cristian Brinză povestește că idea i-a venitodată cu nunta surorii sale în SUA, când a descoperit aceste servicii extreme de utile, care la noi lipseau cu desăvârșire.

În prezent, după cei cinci ani de activitate, afacerea lui Cristian a ajuns nr 1 pe piaţa de profil, cu o cifră de afaceri ce a depăşit anul trecut pragul de 300.000 EUR cu o echipă formată din 10 angajaţi şi 50 de colaboratori în întreaga ţară. Omul de afaceri spune că afacerea lui este atât de bine pusă la punct, încât poate susține și 25 de evenimente simultan și peste 1000 pe an.

Compania a intrat iniţial pe nişa evenimentelor private, precum nunţi, botezuri, aniversări, ulterior.extinzându-se şi pe segmentul evenimentelor corporate – lansări, târguri, festivaluri sau caravane, lucrând cu agenţii de PR şi BTL, dar şi cu clienţi direcţi. De asemenea Momentos a introdus şi serviciile de cabinele foto, în prezent având 15 astfel de cabine.

Pentru a deveni şi a se menţine nr 1 pe o piaţă foarte competitivă, Momentos a reinvestit mereu în cele mai moderne echipamente, personal bine pregătit şi servicii inovative. În prezent, compania are un portofoliu total de peste 7.000 de evenimente private şi corporate, lucrând pentru client cu greutate pe piața românească.

Fostul sportiv mărturisește că pentru a avea success într-o afacere, trebuie să fii perseverent, serios, punctual și să îți dorești întotdeauna să înveți lucruri noi pentru a deveni cel mai bun pe segentul tău de business.

Sursă:business.ro

Pensionarii ar putea pierde bani mulți. Ce nu vor mai avea voie să facă, dacă proiectul de lege va fi votat... Economiștii anunță vremuri grele pentru români în 2019. Pentru ce trebuie să se pregătească cei cu rate la bancă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x