Antena Căutare

Urmasul Elenei Udrea, Cristian Petrescu plimba ziaristii americani cu elicopterul

Noul ministru al Turismului Cristian Petrescu asigura protocolul unei echipe de la Warren Miller din SUA, pentru care va aloca de la bugetul de stat circa 81.000 de lei fara TVA, potrivit caietului de sarcini, publicat pe site-ul ministerului, scrie Jurnalul.ro.

Ministerul asigura astfel, cazarea transportul pe plan intern, masa si intrarea la diverse obiective turistice. Tot din aceasta suma va fi asigurata si plata a patru ore de zbor cu helicopterul, in doua zile in care timpul va fi favorabil pentru realizarea unor filmari de la inaltime. Este una dintre primele actiuni ale noului ministru.

De asemenea, ministerul asigura transportul pe cablu zilnic: teleski, telecabina, telegondola precum si alte cheltuieli necesare practicarii sporturilor de iarna, inclusiv inchirierea de material sportiv, ski si snowboard. Ministerul plateste si o degustare de vinuri.

Foto: Intact Images

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu l-a invitat pe Jeffrey Franks la o intalnire pe teme economice... Hillary Clinton si Lawrence Summers, principalii candidati la sefia Bancii Mondiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x