Antena Căutare

Veste importantă. Românii din Italia, care-și pierd locul de muncă, pot beneficia de un ajutor de 600 de euro lunar

”Măsuri de incluziune activă şi de sprijin de venit” sau „venit de bază”, aşa se numeşte noul pachet de legi aprobat săptămâna trecută de consiliile regionale de pe teritoriul Italiei, prin care persoanele fără loc de muncă sau cu venituri mici pot primi un ajutor lunar de 600 de euro, timp de doi ani

”Măsuri de incluziune activă şi de sprijin de venit” sau „venit de bază”, aşa se numeşte noul pachet de legi aprobat săptămâna trecută de consiliile regionale de pe teritoriul Italiei, prin care persoanele fără loc de muncă sau cu venituri mici pot primi un ajutor lunar de 600 de euro, timp de doi ani.

Ajutoarele vor putea fi solicitate atât de cetăţenii italieni, cât şi de cei străini, inclusiv români, care au o situaţie materială ce nu le permite un trai decent: lipsa unui loc de muncă sau venituri foarte mici.
Cu toate că modul în care vor putea fi ceruţi aceşti bani nu a fost încă stabilit la nivel local, aleşii s-au grabit să pună deja condiţiile pentru cei ce vor să primească ajutoarele, informeaza timisoarastiri.ro.

Mai exact, în schimbul celor 600 de euro, beneficiarii vor trebui să demonstreze că îşi doresc să pătrundă pe piaţa muncii sau să se reorienteze din punct de vedere profesional.

Vești de la BNR. Mugur Isărescu anunță creșterea moderată a salariilor... Cum îți poți înmulți banii și ce afaceri vor fi la modă în 2016...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x