Antena Căutare

VTEX va investi patru milioane de dolari în România în următorii doi ani

VTEX, furnizor global al platformei unificate de comerţ pentru companii mari, cu operaţiuni în 28 de ţări, a anunţat miercuri că va investi 4 milioane de dolari în dezvoltare în România, în următorii doi ani.

VTEX, una dintre cele mai importante platforme eCommerce din lume, potrivit IDC MarketScape şi Gartner, a alocat 1,5 milioane de dolari pentru investiţii anul acesta şi 2,5 milioane de dolari în 2021.

”Investiţiile de anul acesta vor sprijini consolidarea proiectelor existente în România şi crearea unei echipe locale puternice, formată doar din cei mai buni oameni din domeniu. Urmărim crearea de parteneriate solide cu agenţii precum Zitec, cu ajutorul cărora să devenim un lider în ţară şi apoi în regiune. Obiectivul este să accelerăm extinderea şi livrarea de noi proiecte pentru retaileri importanţi din eCommerce-ul local şi regional, a căror creştere o putem susţine cu platforma noastră de comerţ unificată, scalabilă, securizată şi globală”, spune Cristi Movilă, country manager VTEX România.

Biroul VTEX din România va fi centru de extindere al companiei în regiune, în Europa Centrală şi de Est.

În 2019, VTEX a investit în România 1 milion de dolari în localizarea produsului, în consolidarea echipei şi în acţiuni menite să sprijine dezvoltarea pieţei locale de eCommerce. Anul trecut, compania a lansat un program unic de training, audit şi consultanţă, VTEX Partner Insights, pe care compania îl implementează în companiile mari şi în cele care au o abordare omnichannel, interesate să-şi crească vânzările şi să se dezvolte rapid.

La nivel global, VTEX s-a axat, în ultimii cinci ani, pe construirea unei platforme care să permită dezvoltarea comerţului global prin unificarea operaţiunilor clienţilor online şi offline, iar investiţiile viitoare vor oferi soluţii de tip unified commerce îmbunătăţite. VTEX îşi propune să accelereze şi mai mult extinderea, în direcţia inovării de produs şi a dezvoltării specifice fiecărei ţări.

Sursa : news.ro

Vodafone România a înregistrat un avans de 2% al veniturilor în ultimele trei luni din 2019... CITR va coordona restructurarea operatorului feroviar CFR Marfă prin procedura de concordat preventiv. Planul de redresa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x