Antena Căutare

Cele 16 spitale temporare din oraşul chinez Wuhan, au fost închise. Circa 12.000 de pacienţi au fost trataţi

În Wuhan, epicentrul focarului de coronavirus din provincia Hubei din China centrală, au fost închise marţi, ultimele două spitale temporare, marcând astfel închiderea tuturor celor 16 spitale temporare din oraş.

Cele 16 spitale temporare din oraşul chinez Wuhan,  au fost închise. Circa 12.000 de pacienţi au fost trataţi
Cele 16 spitale temporare din oraşul chinez Wuhan, epicentrul focarului de coronavirus, au fost închise

Marţi după-amiază, ultimii 49 de pacienţi au părăsit spitalul temporar Wuchang. Stadionul Wuchang Hongshan a fost transformat în acest spital temporar care a început să funcţioneze pe 5 februarie. Cu 784 de paturi, el a primit în total 1.124 pacienţi, dintre care 833 au fost externaţi, iar 291 au fost transferaţi la alte spitale.

Internările programate în spitalele aflate în subordinea MS vor fi limitate, iar în funcţie de dinamica situaţiei privind coronavirusul ar putea fi interzise​

Un alt spital temporar, deschis în apropiere pe data de 14 februarie, a fost de asemenea închis marţi după-amiază, după 26 de zile de funcţionare.

Spitalul improvizat din districtul Jiangxia din Wuhan a fost transformat dintr-un centru sportiv. El a primit în total 564 de pacienţi, dintre care 392 au fost externaţi după ce s-au însănătoşit.

Autorităţile din oraşul Wuhan au transformat spaţii publice, precum centre expoziţionale şi săli de sport în 16 spitale temporare, pentru a trata pacienţii cu simptome uşoare şi pentru a controla răspândirea infecţiilor.

Potrivit Centrului de control al epidemiei de COVID-19 din oraş, circa 12.000 de pacienţi au fost trataţi în aceste spitale temporare.

Românii stabiliți în Italia sunt disperați: "Situația este dramatică. Ni se spune să nu ne apropiem de spitale"

Macron şi Merkel, poate şi Johnson, la Istanbul la 17 martie, pentru a discuta despre migraţie cu Erdogan... Procurori olandezi acuză Rusia, la procesul de la Schiphol, că încearcă ”în mod activ să obstrucţioneze” ancheta cu priv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x