Antena Căutare

Fenomenul alarmant! 200 de balene, găsite moarte în ultimele șapte zile! Explicația dată de oamenii de știință

Autoritățile din Noua Zeelandă sunt în alertă maximă, după ce în ultima săptămână aproape 200 de balene au murit, după ce au eșuat pe plajă. 

Autoritățile din Noua Zeelandă sunt în alertă maximă, după ce în ultima săptămână aproape 200 de balene au murit, după ce au eșuat pe plajă.

De curând, nu mai puțin de 51 de balene au murit după ce au eșuat pe o plajă din Insulele Chatham din Noua Zeelandă. În ultima săptămână, însă, numărul cetaceelor care au decedat în regiune se ridică la 200.

Potrivit Departamentului amintit, experţii au recoltat probe de piele şi ţesut adipos pentru a fi duse la analize.

Un blogger de călătorie, Liz Carlson, a văzut scenele halucinante și s-a arătat oripilată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”A fost cea mai urâtă noapte din viața mea. Mi s-a frânt inima când le-am văzut. Nu o să uit niciodată plânsetele lor. Se zbăteau să ajungă în larg dar sub greutatea lor se afundau mai tare în nisip”, a povestit femeia, pentru BBC.

Experții sunt de părere, însă, că acest fenomen ar putea fi provocat fie de boli ale cetaceelor, de erori de orientare, de o maree care scade rapid, de condiţii meteorologice nefavorabile sau de faptul că balenele sunt urmărite de un prădător.

Imagini scandaloase! Angajați ai unei companii de produse cosmetice, puși să meargă ”în patru labe”, pe stradă! Motivul ... Mama unui băiat bătut de colegi e disperată: „Mi-a spus că se va sinucide pentru că nu se vor opri. E în spital, în star...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x