Antena Căutare

A crezut că va aduce pe lume un copil, dar cu totul altceva creștea în interiorul ei. „Am simțit cum mi se taie respirația când am aflat că nu purtam în pântec un copil”

O tânără din Marea Britanie a observat cum burta a început să se mărească din ce în ce mai mult. Deși lua anticoncepționale, singurul gând a fost că a rămas însărcinată. 

O tânără din Marea Britanie a observat cum burta a început să se mărească din ce în ce mai mult. Deși lua anticoncepționale, singurul gând a fost că a rămas însărcinată.

După un control la medic, acesta i-a confirmat bănuiala și tânăra împreună cu iubitul său și-au anunțat familia și apropiații.

"Când am văzut ecografia, mi-am dat seama că ceva nu e bine. Nu avea forma unui copil, nu erau trăsături umane. Părea un chiorchine de struguri", a declarat soțul fetei.

În a douăsprezecea de sarcină, tânăra a ajuns la doctor după ce acuza sângerări. Abia în urma unei ecografii a primit rezultatul care a șocat-o. Nu era însărcinată, avea cancer.

"A fost un șoc pentru toată lumea! Ne pregăteam să primim în familie un copil și un nepot dorit de toată lumea. Aveam planuri mari pentru viitor. Am simțit cum mi se taie respirația când am aflat că nu purtam în pântec un copil. Corpul meu creștea un cancer care îmi punea chiar mie viața în pericol. Nu-mi doream decât să fac ceva să dispară totul din mine!", a povestit tânăra.

După mai multe investigații, doctorii au confirmat diagnosticul. A fost internată și medicii i-au extirpat tumoarea care s-a dovedit a fi malignă. După mai multe ședinte de chimioterapie și eforturi mari din partea doctorilor, boala ar putea reveni în proporție de 15%.

Liberal Democraţii britanici adoptă oficial o politică de oprire a ieşirii Marii Britanii in UE... Kim Jong Un îl invită pe Trump, într-o scrisoare, la Phenian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x