Antena Căutare

A efectuat un avort, dar pacientei greșite. Viitoarea mămică venise doar pentru o injecție cu vitamine

O anchetă a fost declanșată, după ce o femeie însărcinată în șase săptămâni a fost victima unui avort, fără a solicita sau a fi de acord cu acest lucru.

O anchetă a fost declanșată, după ce o femeie însărcinată în șase săptămâni a fost victima unui avort, fără a solicita sau a fi de acord cu acest lucru.

Femeia a ajuns la clinică, iar din cauza unei greșeli nu a putut fi identificată corect. Acest lucru a dus la un avort pe care aceasta nu și l-a dorit.

Medicul, dar și asistenta acestuia sunt cercetați de către poliție. Cei doi și-au recunoscut vina și sunt acuzați de neglijență, care a rezultat o vătămare corporală.

Pacienta trebuia să facă, în mod normal, o înjecție cu vitamine. Asistenta a anesteziat-o, însă fără să îi cunoască necesitatea sau identitatea. Ulterior, medicul a efectuat avortul, fără ca pacienta să cunoască prin ce intervenție a trecut.

Cazul va fi trimis la perchet pentru soluționare.

Franţa: Proces major legat de medicamentul pentru diabet şi slăbit Mediator, care ar fi provocat moartea a 2.000 de oame... Donald Trump ar fi ordonat blocarea ajutorului militar destinat Ucrainei cu câteva zile înainte de convorbirea telefonic...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x