Antena Căutare

A efectuat un avort, dar pacientei greșite. Viitoarea mămică venise doar pentru o injecție cu vitamine

O anchetă a fost declanșată, după ce o femeie însărcinată în șase săptămâni a fost victima unui avort, fără a solicita sau a fi de acord cu acest lucru.

O anchetă a fost declanșată, după ce o femeie însărcinată în șase săptămâni a fost victima unui avort, fără a solicita sau a fi de acord cu acest lucru.

Femeia a ajuns la clinică, iar din cauza unei greșeli nu a putut fi identificată corect. Acest lucru a dus la un avort pe care aceasta nu și l-a dorit.

Medicul, dar și asistenta acestuia sunt cercetați de către poliție. Cei doi și-au recunoscut vina și sunt acuzați de neglijență, care a rezultat o vătămare corporală.

Pacienta trebuia să facă, în mod normal, o înjecție cu vitamine. Asistenta a anesteziat-o, însă fără să îi cunoască necesitatea sau identitatea. Ulterior, medicul a efectuat avortul, fără ca pacienta să cunoască prin ce intervenție a trecut.

Cazul va fi trimis la perchet pentru soluționare.

Franţa: Proces major legat de medicamentul pentru diabet şi slăbit Mediator, care ar fi provocat moartea a 2.000 de oame... Donald Trump ar fi ordonat blocarea ajutorului militar destinat Ucrainei cu câteva zile înainte de convorbirea telefonic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x