Live acumBaieti de oras
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

O tânără a fost abuzată sexual și omorâtă pe patul de spital! Medicii au încercat să-și ascundă crima, dar cumplitul adevăr a ieșit la lumină

Sfârșit cumplit pentru o tânără care a ajuns la spital din cauza unei infecții banale. Mama ei povesștete că și-a găsit fiica fără suflare, în patul din salonul în care era internată. Cu toate că medicii au încercat să o convingă că tânăra murise din cauza antibioticului administrat, adevărul a ieșit la lumină.

Sfârșit cumplit pentru o tânără care a ajuns la spital din cauza unei infecții banale. Mama ei povestește că și-a găsit fiica fără suflare, ascunsă într-un salon nefolosit. Cu toate că medicii au încercat să o convingă că tânăra murise din cauza antibioticului administrat, adevărul a ieșit la lumină: biata fată fusese violată și omorâtă.

Crimă odioasă în Pakistan. O femeie a fost violată și lăsată să moară de angajații spitalului în care era internată. Mama victimei și-a găsit fiica fără suflare la Spitalul de Stat Sindh din Korangi. Corpul ei era așezat pe o targă, ascuns într-un salon nefolosit.

Inițial, medicii au spus că moartea tinerei a fost cauzată de o reacție alergică la antibioticul administrat. Adevărul a ieșit la lumină abia în urma autopsiei. Medicii legști au găsit urme clare de agresiune sexuală și crimă pe corpul acesteia.

Mamei victimei i s-a transmis, prin telefon, că starea fiicei sale se agravase. Când a ajuns la spital, aflat că tânăra fusese transferată la un alt spital din zonă. O minciună.

Anis Haroon, reprezentant al unei organizații ce militează pentru drepturile omulii în Pakistan cere dreptate pentru tânăra violată și omorâtă în spital.

Până acum, trei suspecți au fost arestați.

CITEȘTE ȘI: „Dragostea nu trebuie amânată niciodată!” Povestea emoționantă a miresei care a murit la doar câteva ore după nuntă