Antena Căutare

A fost aleasă încă o femeie superbă care se va bate pentru premiul Miss Universe. Are șanse să câștige?

Bruneta Sthefany Gutiérrez, reprezentanta statului Delta Amacuro (nord-est), a câștigat joi concursul de frumusețe Miss Venezuela. Va pleca peste câteva zile în SUA pentru a reprezenta țara la Miss Universe.

Bruneta Sthefany Gutiérrez, reprezentanta statului Delta Amacuro (nord-est), a câștigat joi concursul de frumusețe Miss Venezuela. Va pleca peste câteva zile în SUA pentru a reprezenta țara la Miss Universe.

Noua regină, în vârstă de 18 ani, are măsuri perfecte — 90 de centimetri la bust coapse și 60 de centimetri în talie — este studentă la Drept și se definește ca o persoană "constantă, luptătoare și optimistă", informează Agerpres.

La sesiunea de întrebări ea a asigurat că nu a renunțat la niciun principiu moral pentru a participa la concursul Miss Venezuela, cunoscut drept "fabrica de regine" și le-a încurajat pe tinere să nu renunțe la valori în drumul lor spre cucerirea obiectivelor.

Venezuela este una din țările cele mai premiate la concursurile globale de frumusețe precum Miss World și Miss Univers și a obținut chiar un Record Guinness fiind țara ale cărei reprezentante au obținut titlul de Miss Univers doi ani la rând. Venezuela este de asemenea țara care a obținut titlul de Miss Univers de șapte ori.

Pe lângă măsurile perfecte, Stephany are un păr negru, strălucitor și lung și nu îi lipsește atitudinea.

De altfel, și-a etalat corpul perfect la defilarea în costum de baie:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: Instagram

Un soț înșelat a fost recompensat de... amantul soție! I-a lăsat femeia însărcinată și i-a dăruit o mașină de lux: „Bibl... Orașe dispărute în urma marilor cutremure: în 1940, din 371 clădiri din Panciu au rămas în picioare doar cinci!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x