Antena Căutare

A fost arestat unul dintre cei mai periculosi mafioti italieni

Politia italiana a anuntat, luni, arestarea unuia dintre cei mai periculosi mafioti italieni, Mario Caterino, numarul doi al clanului Casalesi, cel mai puternic si mai sangeros al mafiei napolitane, Camorra, relateaza AFP.

"Arestarea lui Caterino, numarul doi al clanului Casalesi, este un succes extraordinar", a declarat, bucuros, ministrul de Interne Roberto Maroni, estimand ca se strange latul din ce in ce mai mult in jurul lui Michele Zagaria, liderul clanului, care se ascunde din 1995.

Mario Caterino, care va implini 54 de ani, se afla pe lista fugarilor cei mai periculosi care fac parte in acelasi timp dintr-un program special de cautare, potrivit site-ului Internet al politiei italiene. Aceasta lista contine in total 16 nume, printre care si pe al acestuia.

El era dat in urmarire din 2005 dupa o condamnare pe viata pentru crima si asociere mafiota.

Mario Caterino a fost arestat in localitatea Casal di Principe, nu departe de Napoli, de unde clanul Casalesi isi trage numele.

Aceasta arestare intervine la o saptamana dupa cea a lui Vincenzo Schiavone, considerat drept trezorierul clanului Casalesi.

Citeste si Jurnalul!

Foto: wikipedia

Testele ADN confirma moartea lui Osama bin Laden... Top 3 al liderilor Al Qaida ramasi in libertate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x