Antena Căutare

A fost dezvaluita cauza accidentului din Muntenegru

Procurorii au anuntat ca viteza foarte mare este cauza tragediei din Muntenegru, unde au murit 18 romani, atunci cand autocarul a cazut intr-o prapastie, de pe un pod.

Procurorul care se ocupa de caz, Vojislav Grujici, a spus ca soferul autocarului “a rulat cu 80 km/h, dublul vitezei maxime autorizate” pe acel segment de drum. Anchetatorii au mai stabilit ca autocarul era condus de George Ciobanu, cel care lucra in cadrul Politiei Capitalei. Mai multe informatii nu au fost facute publice.

Augustin Hagiu, consultant in transporturi, spune ca nu este de ajuns ce au stabilit procurorii. El sustine ca, asa cum a aratat si acul in momentul producerii accidentului, viteza era dubla, adica de 80 de km/h, insa nu poate fi vorba doar de acest lucru, ci si de conditiile drumului sau de capacitatea soferului.

Un autocar al firmei Gregory Tour, in care se aflau turisti romani, s-a rasturnat, pe 23 iunie, intr-o prapastie din Muntenegru. 18 oameni au decedat, iar alte 29 de persoane au fost ranite.

Alerta mondiala: risc de atentate Al-Qaeda. SUA inchid 21 de ambasade, Marea Britanie intrerupe activitatea in Yemen... Cod rosu de alerta terorista in Pakistan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x