Antena Căutare

A fugit din spital, cu COVID cu tot! Zeci de oameni au intrat în contact cu el, după evadare. A fost găsit de carabinieri, la aproape o mie de kilometri de la „locul faptei”

Un tânăr de 25 de ani, român, ar fi putut infecta zeci de persoane cu noul coronavirus, în Italia. Bărbatul a „evadat” din spitalul în care era internat. A fost găsit, la o mie de kilometri de orașul din care fugise, după un apel televizat al primarului localității.

A fugit din spital, cu COVID cu tot! Zeci de oameni au intrat în contact cu el, după evadare. A fost găsit de carabinieri, la aproape o mie de kilometri de la „locul faptei”
Imagine arhivă

Un român a pus în alertă autoritățile din Italia. Abia întors din românia, tânărul, în vârstă de 25 de ani, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, în localitatea Arezzo.

Deși știa că era infectat și că ar fi putut îmbolnăvi pe orice venea în contact cu el, românul și-a plănuit și pus în practică evadarea din spitalul San Donato, în care era internat. A reușit să parcurgă o mie de kilometri, spre localitatea în care avea domiciliul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Detalii scandaloase din dosarul Caracal, publicate de familia Alexandrei Măceșanu: „O mascaradă fără limite! Priviți aici, informații 'relevante'”

La începutul mesajului video, primarul a spus că persoana infectată care a „evadat” din spital este de naționalitate pakistaneză, dar la finalul transmisiunii s-a corectat, precizând tânărul este de origine română și că ulterior a fost prins, potrivit Rotalianul.

Românul a fost prins de autorități în piața Ballarò din Palermo.

Bărbatul român a fost supus apoi măsurii de carantină obligatorie, urmând să fie monitorizat de polițiștii pe toată durata de 14 zile. Între timp autoritățile încearcă să vadă dacă tânărul a mai infectat și alte persoane, precizează sursele locale.

„Eram o regină a frumuseții. Acum, abia arăt a om”. Desfigurată de arsuri, a avut curajul să pozeze nud: „Vreau să arăt cum am renăscut, din flăcări”

Coronavirus în România. Câte cazuri au fost raportate în ultimele 24 de ore

Până marți, 16 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 22.415 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), în creștere cu 250 de cazuri față de luni. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.071 au fost declarate vindecate și externate.

În același timp, până marți, 16 iunie, 1437 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Teorie explozivă despre originea valului doi de COVID-19, în China! Unde a fost descoperit virusul: „OMS urmărește îndeaproape situația”

În intervalul 15.06.2020 (10:00) – 16.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 10 decese (7 bărbați și 3 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Brăila, Brașov, Călărași, Iași, București, Neamț, Prahova și Vrancea.

Merkel nu vede un acord asupra planului de relansare economică a Europei după criza covid-19 la summitul UE de vineri... Breaking News! Valul doi de coronavirus în China. Beijingul închide toate şcolile din oraş și declară "stare de răz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x