Antena Căutare

A început războiul! Casa Albă, amenințări la adresa Rusiei: "Va fi luată decizia finală"

Casa Albă a comunicat că ia în considerare noi sancţiuni contra Rusiei în urma atacului cu arme chimice din Siria, dar că încă nu a luat o decizie.

Casa Albă a comunicat că ia în considerare noi sancţiuni contra Rusiei în urma atacului cu arme chimice din Siria, dar că încă nu a luat o decizie.

Luăm în considerare noi sancţiuni împotriva Rusiei iar o decizie în acest sens va fi luată în viitorul apropiat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders.

Ea nu a precizat cauza sancţiunilor dar ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, a declarat anterior că Statele Unite pregătesc noi sancţiuni contra Rusiei ca răspuns la susţinerea Kremlinului pentru regimul preşedintelui sirian Bashar al-Assad.

Dacă sancţiunile vor fi puse în practică, ar fi vorba de al doilea set de sancţiuni ca urmare a programului sirian privind armele de distrugere în masă. Bashar al-Assad este un aliat apropiat al Rusiei.

De asemenea, Statele Unite au impus sancţiuni împotriva a 24 de ruşi mai devreme luna aceasta drept răspuns la amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016.

Sute de perle, inele și broșe cu o valoare uriașă! Comoară veche de mii de ani, escoperită de un copil de 13 ani... Medicii sunt în alertă! O bacterie ”mâncătoare de carne” face ravagii printre australieni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x