Antena Căutare

VIDEO. „Cui îi este frică de coronavirus?”. Un tânăr a lins produse dintr-un supermarket și s-a filmat! Imagini revoltătoare! 

Un tânăr din Statele Unite ale Americii a lins produse aflate pe rafturi, într-un supermarket, s-a filmat și a publicat imaginile video pe internet, în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19).

VIDEO. „Cui îi este frică de coronavirus?”. Un tânăr a lins produse dintr-un supermarket și s-a filmat! Imagini revoltătoare! 
VIDEO. „Cui îi este frică de coronavirus?”. Un tânăr a lins produse dintr-un supermarket și s-a filmat! Imagini revoltătoare!

„Cui îi este frică de coronavirus?”, a întrebat sfidător tânărul, în timp ce se filma lingând produse de pe rafturi, în Virginia, SUA.

Tânărul, Cody Pfister, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat, iar acum este cercetat sub acuzația de amenințare teroristă.

Bărbatul ar locui în Missouri, unde s-au înregistrat 183 de cazuri de infectare cu COVID-19 și șase decese.

O româncă, femeie de serviciu în Italia, în lacrimi, la radio! „Românii să stea acasă! E groaznic! Am auzit un bărbat ți... Scenă dramatică în Italia! "Băiețelul face cu mâna. Adio!" O familie își ia rămas bun de la UN sicriu, băgat d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x