Antena Căutare

Kofi Annan, fost secretar general al ONU, a pierdut lupta cu boala! Anunțul a picat ca un trăsnet: ”Astăzi deplângem moartea unui om minunat!”

Kofi Annan, fostul secretar general al ONU, a murit la vârsta de 80 de ani după ce a fost bolnav pentru o scurtă perioadă, conform anunţului făcut de familia sa, sâmbătă, scrie The Guardian.

Kofi Annan, fostul secretar general al ONU, a murit la vârsta de 80 de ani după ce a fost bolnav pentru o scurtă perioadă, conform anunţului făcut de familia sa, sâmbătă, scrie The Guardian.

Kofi Annan, originar din Ghana, a fost al şaptelea secretar general al ONU şi a ocupat funcţia între 1997 şi 2006. El a câştigat premiul Nobel pentru pace pentru munca sa umanitară.

Contul de Twitter al agenţiei pentru imigraţie al ONU a informat pe Twitter: „Astăzi deplângem moartea unui om minunat, un lider şi un vizionar: fostul secretar general al ONU, Kofi Annan. O viaţă trăită bine. O viaţă care merită celebrată”.

Unul dintre cei mai mari diplomaţi contemporani, Kofi Annan, s-a născut în Ghana în anul 1938, întro familie care făcea aprte din elita acestei ţări. Laureat al premiului Nobel pentru pace în anul 2001, diplomatul a condus Naţiunile Unite din anul 1997 până în 2006. Ulterior a fost delegat al ONU pentru Siria şi a condus eforturile pentru găsirea unei soluţii paşnice pentru conflictul din această ţară. Numele său de botez înseamnă "Născut într-o vineri"

Accident șocant! Un AUTOCAR cu turiști s-a RĂSTURNAT! Trei au murit pe loc, iar alți 51 au fost RĂNIȚI! Zeci de persoane... Vremea severă continuă să facă victime! Cel puţin 14 persoane au ajuns la spital după o furtună puternică la un concert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x