Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

A omorât-o în patul în care au făcut amor, în timp ce copiii lor dormeau în camera alăturată! Ce i-a spus ea înainte de a muri este sfâșietor

O mamă britanică a fost omorâtă de soțul ei în patul matrimonial, în timp ce cei doi copii ai lor dormeau în camera alăturată. Ultimele ei cuvinte pentru partenerul ei au fost uluitoare.

O mamă britanică a fost omorâtă de soțul ei în patul matrimonial, în timp ce cei doi copii ai lor dormeau în camera alăturată. Ultimele ei cuvinte pentru partenerul ei au fost uluitoare.

Fahima Yusuf, în vârstă de 32 de ani, originară din Bolton, a murit sugrumată și lovită de soțul ei contabil, Ahmed Seedat, care voia să scape de ea, pentru a putea începe o relație cu sora ei.

În momentul crimei, copiii lor în vârstă de doi ani și, respectiv, cinci ani, dormeau în camera alăturată.

Soțul victimei a plănuit crima. El a căutat pe internet, cu câteva zile înainte de omor, „cum să îngropi pe cineva de viu” și „cum să îngropi o pisică”.

Ahmed Seedat, originar din Durban, Africa de Sud, i-a fost infidel soției lui timp de mai mulți ani, în care a plătit o prostituată.

Crima a avut loc pe 21 august 2018, în locuința celor doi, aflată în Perth, Australia. După ce și-a sugrumat soția, folosind un soi de levier, contabilul a îngropat-o în grădină, după ce a cerut unui muncitor să sape „o piscină pentru copii”.

De asemenea, criminalul le-a spus apropiaților că soția lui a plecat în Anglia pentru o operație la ochi, iar surorii ei i-a spus că aceasta, de fapt, l-a părăsit.

Contabilul, în vârstă de 37 de ani, a fost acuzat de omor, în septembrie. În ianuarie, el a pledat vinovat. Instanța de judecată a aflat că în timp ce bărbatul își ataca soția, aceasta i-a spus „Te iubesc”.

„Cuvintele ei au demonstrat teama ei și disperarea de a te determina să nu o omori. Femeia a fost îngrozită”, i-a spus un judecător criminalului.

Bărbatul a fost condamnat acum definitiv la 23 de ani de închisoare, deși a încercat să dea vina pe soția lui, care le-ar fi distrus căsnicia cu „cerințele ei de natură sexuală”.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro