Antena Căutare

A rămas mutilată pe viață după ce și-a salvat fiul de la moarte! S-a dus la spital cu fața străpunsă de o săgeată. Imagini tulburătoare! – Foto

O mamă eroină din statul american Arkansas a rămas mutilată pe viață după ce și-a salvat fiul de la moarte, aruncându-se între el și un atacator care a tras cu o săgeată.

O mamă eroină din statul american Arkansas a rămas mutilată pe viață după ce și-a salvat fiul de la moarte, aruncându-se între el și un atacator care a tras cu o săgeată.

Femeia, în vârstă de 34 de ani, s-a dus singură la spital, cu fața străpunsă de săgeata ce l-a avut ca țintă pe fiul ei în vârstă de 14 ani.

Mama eroină, Janet Partain, a spus că se simte „norocoasă să fie în viață”, după ce un bărbat de 34 de ani, Joseph Avellino, a tras, luni, cu o săgeată spre ea.

Femeia a publicat o fotografie cu rănile ei înfiorătoare. În imagine, mama eroină apare cu fața însângerată, străpunsă de o săgeată.

În alte fotografii, mama eroină apare în spital, după intervenție.

„Fața mea este distrusă și nu pot închide un ochi”, a spus ea.

Mama eroină a fost rănită după ce ea, fiul ei și doi nepoțși de 15 ani au mers la locuința atacatorului pentru a-l confrunta în privința unui furt.

„După ce m-am băgat în fața săgeții lui, cred că am fost în șoc, pentru că i-am spus că nu pot să cred că a țintit copilul”, a spus ea.

Mama eroină spune acum că este furioasă, deoarece atacatorul a fost reținut în Cross County, după care, joi, a fost eliberat.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea cu mama eroină mutilată pe viață, pentru a-și salva fiul.

O mamă singură a adoptat 2 copii abandonați și la scurt timp a descoperit un lucru care i-a schimbat viața!... Vești excelente pentru femeile românce care lucrează în Italia! Cum se poate obține pensia anticipată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x