Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

A sedus o profesoară pentru că voia să facă amor cu elevele ei. Bărbatul trimitea mesaje cu conținut sexual fetelor pe care iubita lui le medita

Avea o atracție bolnavă pentru adolescente, dar nu putea ajunge la ele. Ca săi-și rezolve „problema”, un bărbat a născocit un plan diabolic. A sedus o profesoară pentru a avea acces mai ușor la victimele sale. 

Avea o atracție bolnavă pentru adolescente, dar nu putea ajunge la ele. Ca să-și rezolve „problema”, bărbatul a născocit un plan diabolic. A sedus o profesoară pentru a avea acces mai ușor la victimele sale.

A sedus o profesoară pentru că voia să facă amor cu elevele ei. Torstein Torsteinson, un bărbat de 35 de ani din Kentucky, Statele Unite, avea o obsesie bolnavă pentru adolescente. Pentru că nu reușea să își atragă victimele în capcană prin Messenger, el a pus la cale un plan diabolic.

A cunoscut-o pe Sherry Murphy, o profesoară la liceul Estill County. Femeia oferea și ore de pregătire suplimentară elevilor săi, la ea acasă. Era soluția perfectă pentru Torstein.

În momentul în care a aflat ce „preferințe” are iubitul ei, în loc să sune imediat la poliție, femeia l-a ajutat. Conform presei locale, bruneta aflase despre cel puțin patru eleve de-ale sale ce fuseseră contactate de bărbat. Nu s-a rezumat la a fi un spectator, ea a luat inițiativă, rugându-le pe fete să șteargă mesajele primite, pentru a nu fi descoperite vreodată.

Sherry Murphy a fost pusă sub arest la domiciliu, din cauza unei afecțiuni la coloana vertebrală, în timp ce iubitul ei, Torstein Torsteinson, își așteaptă prima aparție în fața unui judecăor în Penitenciarul Three Forks.