Antena Căutare

A trăit șocul vieții! O femeie a călcat pe un craniu după ce a fost implicată într-un accident rutier

O femeie a trăit șocul vieții, a doua oară, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Ea se afla în mașină, alături de fiul său de trei ani, pe o șosea aglomerată din Long Island, Statele Unite ale Americii, atunci când autoturismul a derapat și a ieșit de pe carosabil. 

O femeie a trăit șocul vieții, a doua oară, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Ea se afla în mașină, alături de fiul său de trei ani, pe o șosea aglomerată din Long Island, Statele Unite ale Americii, atunci când autoturismul a derapat și a ieșit de pe carosabil.

Potrivit Mediafax, femeia a reușit să iasă din mașină și să-l scoată și pe cel mic, însă coșmarul era departe de a se fi tereminat.

La scurt timp după ce a coborât din vehiculul, care a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit în nişte tufişuri de pe marginea drumului, notează sursa citată, femeia a călcat pe ceva. Când s-a uitat cu atenţie a văzut că era vorba despre un craniu uman.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a descoperit un schelet de bărbat băgat parţial într-un sac de plastic. Acest lucru se întâmpla în 2004. Astăzi, la 14 ani de la incident, poliţia nu a descoperit cine era victima, cum a murit şi nici cine l-a ucis pe bărbat.

Potrivit anchetatorilor, mai scrie sursa citată, bărbatul avea în 35 şi 55 de ani atunci când a murit şi era îmbrăcat în haine populare în anii '70.

Imagini DRAMATICE în SUA! INCENDIU de proporţii, după ce un elicopter s-a prăbuşit peste un complex de locuinţe... Operațiune de salvare spectaculoasă! Copiii recuperați din grota inundată din nordul Thailandei, ”sănătoşi”, dar interna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x