Antena Căutare

A zăcut înjunghiat în stradă, până a murit, în timp ce 50 de oameni îl filmau!

Un tânăr de 16 ani a murit după ce a fost înjunghiat în timpul unei bătăi pe o stradă din Oceanside, New York.

A zăcut înjunghiat în stradă, până a murit, în timp ce 50 de oameni îl filmau! Galerie
A zăcut înjunghiat în stradă, până a murit, în timp ce 50 de oameni îl filmau!

Un tânăr de 16 ani a murit după ce a fost înjunghiat în timpul unei bătăi pe o stradă din Oceanside, New York.

Potrivit poliției, în jur de 50 de alți adolescenți au asistat la bătaie, dar în loc să ajute aceștia s-au așezat și au filmat incidentul cu telefoanele, filmările urmând să apară ulterior pe rețelele de socializare.

Victima, Khaseen Morris, a murit la spital după ce a suferit o rană la piept, în urma înjunghierii. Autoritățile îndeamnă orice martori să se prezinte, în special cei care au filmat incidentul, pentru a ajuta poliția să identifice corect suspecții.

Într-o conferință de presă, Lt. Stephen Fitzpatrick, de la Departamentul de Poliție Județean Nassau, a declarat reporterilor, prin intermediul INSIDER : „L-au filmagt în timp ce murea în loc să-l ajute. Nu se poate continua. Prietenii tăi mor în timp ce stai acolo și filmezi. Este extraordinar!”

A zăcut înjunghiat în stradă, până a murit, în timp ce 50 de oameni îl filmau!

Vorbind despre numărul de persoane care par a fi în videoclip, Fitzpatrick a adăugat: „Trebuie să fie aproximativ 50, 60, 70 de copii aici. Avem o mână de copii care s-au prezentat și au identificat subiecți implicați în acest incident. Cu siguranță există mai mulți.”

Autoritățile nu au făcut încă nicio arestare, deși Fitzpatrick a spus că are persoane de interes pe care le caută și consideră că incidentul ar fi un atac vizat, după ce lupta ar fi izbucnit asupra unei fete.

Sora mai mare a lui Khaseen, Kedeemah Morris, a declarat pentru The New York Times că a crezut că lupta a izbucnit după ce o fată din clasa a 10-a i-a cerut lui Khaseen să o ducă acasă, ceea ce bănuia că intenționează să-l facă gelos pe un fost iubit. Kadeemah a mai susținut că fratele ei a fost amenințat de fostul iubit al repectivei fete.

Ea a spus: „Fratele meu, a ridicat din umeri când a fost agresat. I-a spus băiatului că nu-și dorește iubita lui, că nu-și dorește nimic de la ea, el doar a dus-o acasă. Iar agresprul a spus că nu-i pasă”.

A zăcut înjunghiat în stradă, până a murit, în timp ce 50 de oameni îl filmau!

Kadeemah a spus că fratele ei este un băiat „dulce” și „amuzant”, „prieten cu toată lumea”.

Un martor ocular, care a dorit să rămână anonim, a văzut că evenimentul tragic s-a desfășurat, spunând că atacul lui Khaseen a fost o „ambuscadată”.

Detectivul Fitzpatrick a spus că poliția caută șase-șapte atacatori diferiți, se pare că provin din școli diferite și se crede că „toți atacatorii se cunosc între ei”.

Sursă: UNILAD

Parisul consideră ”puţin credibilă” revendicarea de către rebelii huthi a atacului vizând instalaţii petroliere saudite... Boris Johnson, prins în flagrant delict minţind...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x