Antena Căutare

Accident teribil într-un centru comercial! O femeie de 30 de ani a murit din cauza unei defecțiuni a scării rulante

Momente cumplite au trăit clienții unui centru comercial din centrul Chinei, după ce o femeie și-a pierdut viața, în urma unei accident teribil.

Momente cumplite au trăit clienții unui centru comercial din centrul Chinei, după ce o femeie și-a pierdut viața, în urma unei accident teribil.

Potrivit autorităților, tragicul incident s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice a scării rulante, lucru care poate fi observat și în imaginile surprinse de camere. Astfel, în videoclip se vede clar că un panou metalic de la un capăt al scării rulante s-a desprins chiar în timp ce acolo se aflau două persoane, o femeie și un copil.

În încercarea de a-și salva prichindelul înainte de a cădea sub scară, aceasta a murit, desi angajații au încercat s-o scoată rapid. Mai mult de atât, echipele de salvare au avut nevoie de patru ore pentru a scoate cadavrul victimei, iar acum incidentul este investigat de autorităţile chineze.

De-a lungul timpului, în China au avut loc mai multe incidente cu scări rulante. În 2014, în Shanghai, o scară rulantă a schimbat brusc sensul de mers, rănind 13 persoane. Un adolescent a murit în 2011 pe o scară rulantă din Beijing.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doi militari uciși într-un atentat cu mașină capcană într-o provincie kurdă din sud-estul Turciei... Marea Britanie: Autocar cu 48 de români, implicat într-un accident grav! Şase persoane sunt rănite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x