Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Administratorii moştenirii lui Rick James, daţi în judecată de o femeie care susţine că a fost violată de artist în urmă cu 40 de ani

O femeie care susţine că interpretul şi compozitorul Rick James a violat-o în 1979 a dat în judecată administratorii moştenirii lăsate de muzician, scrie Deadline.

Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit în documentele depuse, a spus că Rick James a violat-o într-un cămin din Buffalo.

Procesul a fost deschis joi, în baza unei legi din New York privind copiii victime, pe numele James Ambrose Johnson Jr. 1999 Trust, condus de administratorii cântăreţului decedat în 2004.

Reclamanta susţine că James a vizitat căminul pentru a se întâlni cu diverse persoane adulte. După cină, el ar fi intrat în camera ei şi ar fi violat-o.

Ea a relatat că a încercat să se opună, însă a fost ameninţată de cântăreţ. Femeia spune că a suferit „răni fizice, psihice şi emoţionale”.

Rick James, născut în Buffalo, a fost condamnat în 1993 pentru agresiune asupra a două femei. El a executat mai mult de doi ani de închisoare. A murit în casa lui din Los Angeles pe 6 august 2004, la vârsta de 56 de ani.

În ultimii ani, muzica lui Rick James a fost folosită, între altele, în filmul „Little Miss Sunshine” („Super Freak”) şi serialul „Living with Yourself” („Give It To Me Baby”).

Sursa : news.ro

Recomandari