Antena Căutare

Adunările de peste trei persoane interzise până la 1 iunie în Olanda, unde bilanţul noului coronavirus a crescut la 545 de morţi şi 4.749 de cazuri

Numărul cazurilor de contaminări cu noul coronavirus a crescut cu 13% între-o zi în Olanda, unde 34 de alte decese au fost înregistrate luni, au anunţat autorităţile sanitare, relatează Reuters.

Guvernul olandez a anunţat luni seara noi măsuri în lupta împotriva noului coronavirus, prin interzicerea adunărilor de peste trei persoane, sancţionate cu ”amenzi grele” - până la 1 iunie.

Olanda interzicea anterior adunările de peste 100 de persoane - până la 6 aprilie - şi descuraja orice altă regrupare.

Creşterea cazurilor de infectări anunţată luni este cea mai slabă, procentual, de la apariţia epidemiei în ţară, la 27 februarie.

În Olanda s-au înregistrat 545 de noi infecţii, ceea ce a crescut bilanţul total la 4.749 de cazuri.

Numărul total al deceselor este de 213 - pacienţi cu vârste cuprinse între 55 şi 97 de ani, cu o medie de vârstă de 82 de ani.

Sursa : news.ro

Secretarul general al ONU Antonio Guterres cere un ”armistiţiu imediat în întreaga lume” în vederea apărării civililor v... Prima zi cu mai puține decese și cazuri noi de infectare cu coronavirus în Italia: "Nu trebuie să ne facem iluzii d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x