Antena Căutare

Disperare extremă. Se vând copii în rate, pentru mâncare! „Ca să nu murim cu toţii de foame, am vândut-o pe fiica mea unui bărbat”

În Afganistan, din cauza secetei extreme cu care se confurntă țara, oamenii își vând copiii în rate, pentru a-și putea cumpăra alimente.

În Afganistan, din cauza secetei extreme cu care se confurntă țara, oamenii își vând copiii în rate, pentru a-și putea cumpăra alimente.

Afganii pe care seceta i-a alungat din casele lor s-au refugiat lângă oraşul Herat, unde trăiesc acum într-o tabără de corturi, la mila autorităţilor. Acesta este şi cazul lui Mamareen, o femeie care şi-a pierdut bărbatul în război şi nu-şi mai poate hrăni cei trei copii.

„ Ca să nu murim cu toţii de foame, am vândut-o pe fiica mea unui bărbat pentru 3.000 de dolari, dar până acum am primit doar 70 de dolari. Nu aveam niciun ban, nimic de mâncare. Ea nu ştie că am vândut-o, cum ar putea şti? E doar o copilă, dar nu am avut ce face...”, a spus femeia.

Cumpărătorul a fost un bărbat care a luat-o pe fetițam Akila pentru fiul său. Acesta nu-şi permite să dea toţi banii odată, aşa că va plăti lunar până la achitarea datoriei, potrivit Digi24.ro.

„Familia ei nu avea ce să mănânce, erau cu toţii flămânzi. Şi eu sunt sărac, dar sunt convins că voi putea da banii treptat, în doi sau trei ani. Astfel de lucruri se întâmplă pe aici, chiar şi un om în vârstă se căsătoreşte cu o fată tânără”, a spus Najmuddin, cumpărătorul Akilei.

Mii de persoane evacuate după o erupție puternică a Vulcanului Foc din Guatemala. Imagini video înfricoșătoare... Caz șocant în SUA! Elevă de 13 ani, ucisă de un glonţ în dormitorul casei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x