Antena Căutare

AFP: Romanii izolati din cauza zapezii au primit alimente transportate cu parapanta

Situatia disperata prin care trec romanii din zonele afectate de caderile masive de zapada au fost mediatizate si in presa internationala. Un fotograf al agentiei AFP a surprins momentul in care locuitorii satului Valea Salciei au primit, miercuri, alimente transportate cu parapanta.

Marian Ciobanu, un bucuretean in varsta de 40 de ani, impreuna cu cativa prieteni, a ales aceasta modalitate originala pentru a ii ajuta pe oamenii izolati de cateva zile, relateaza AFP, citat de Hotnews.


Valea Salciei era izolata de mai multe zile, fiind inaccesibila pentru mijloacele de deplasare terestre. Bucureteanul le-a adus localnicilor, cu ajutorul parapantei, mai multi saci cu alimente si medicamente.

AFP relateaza ca 225 de localitati romanesti erau miercuri izolate din cauza zapezii, iar in unele zone accesul este posibil doar cu elicopterul. In plus, 86 de oameni au murit din cauza temperaturilor foarte scazute inregistrate in Romania in ultimele 3 saptamani.

foto: Intact Images

Un pilot al companiei Czech Airlines a murit in timpul zborului. Aeronava a aterizat cu ajutorul copilotului... Pagubele cauzate de coruptie sunt comparabile cu PIB-ul Romaniei, la nivelul UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x