Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Drama unei tinere! A fost agresată sexual, filmată și obligată să urmărească scena! „Nu am avut de ales”

O fostă concurentă a reality show-ului spaniol „Gran Hermano” a fost agresată sexual de către un alt concurent în timpul emisiunii, filmată și obligată de către producători să urmărească toată scena!

O tânără a fost agresată sexual în timpul unei emisiuni

După doi ani de la incident, videoclipul în care femeia, acum în vârstă de 24 de ani, este filmată în timp ce trece prin niște momente groaznice, obligată fiind de producătorii emisiunii să urmească imagini cu momentul în care este agresată sexual.

Videoclipul a fost răspândit în scară largă și a provocat o reacție națională împotriva emisiunii „Gran Hermano“, versiunea spaniolă a „Big Brother“ , dar și împotriva persoanelor care nu iau în serios victimele agresiunilor și hărțuirilor sexuale.

Tânără poate fi observată în timp ce plânge, suspină și ține fața ascunsă în palmele sale și roagă să vorbească cu „prietenii ei de acolo”, însă un membru al personalului emisiunii o informează că acest lucru nu este posibil și că nu ar trebui să spună nimănui despre ce s-a întâmplat.

Întregul episod a fost înregistrat ca o altă scenă a emisiunii, o altă parte, un alt interviu pe care îl realizează concurenții după momentele cheie din emisiune.

Bărbatul a fost raportat la poliție și dat afară din emisiune, reprezentanții reality show-ului au declarat că acesta a fost respins pentru un comportament „intolerabil” , dar nu au oferit alte detalii.

„I-au permis să stea alături de mine multe ore în care au avut suficiente dovezi pentru a-l scoate din emisiune, iar apoi au decis ce să facă cu el. Nu pot înțelege modul în care programul a permis acest lucru”, a spus tânăra.

Înainte de a privi imaginile, tânăra nu avea nici cea mai mică ideea despre ce urma să vadă, acest lucru mărind șocul. Dacă avea de ales, aceasta nu ar fi urmărit filmarea, a adăugat aceasta.