Antena Căutare

Alegeri cu scandal în Statele Unite ale Americii! Petiție pentru examinarea psihiatrică a lui Donald Trump, lansată de un parlamentar

De mai multe săptămâni o dezbatere privind capacitățile mentale ale lui Donald Trump pentru a guverna atrage opinii pro și contra în SUA. Ba mai mult, aleasa democrată din California, Karen Bass, a lansat chiar o petiție online pe site-ul Change.org în favoarea unei examinări psihiatrice a candidatului republican, relatează 20minutes.fr.

De mai multe săptămâni o dezbatere privind capacitățile mentale ale lui Donald Trump pentru a guverna atrage opinii pro și contra în SUA. Ba mai mult, aleasa democrată din California, Karen Bass, a lansat chiar o petiție online pe site-ul Change.org în favoarea unei examinări psihiatrice a candidatului republican, relatează 20minutes.fr.

Potrivit acestei foste asistente medicale, Trump ar prezenta toate simptomele unei tulburări narcisiste a personalității. Până în prezent, textul a obținut 22.000 de semnături.

Conform lui Karen Bass, candidatul republican ar fi periculos pentru SUA: "Impulsivitatea și lipsa de control asupra emoțiilor sale sunt neliniștitoare. Aceasta relevă datoria noastră patriotică de a ne întreba asupra stabilității mentale a viitorului comandant șef și lider al lumii libere", justifică aceasta, scrie agerpres.ro.

Potrivit ei, simptomele relative ale acestei tulburări — precum sentimentul de superioritate, o exagerare a creațiilor sale, o dorință de succes nelimitată, o nevoie necontrolată de a fi admirat și o tendință de a-i exploata pe cei care îl înconjoară — ar corespunde toate personalității lui Trump.

Se pare că mediatizarea acestei petiții a suscitat indignarea mai multor asociații, familii și pacienți care suferă de tulburări psihice din cauză că a pune în discuție capacitatea lui Donald Trump de a guverna din cauza tulburărilor sale de personalitate și a-l califica drept "nebun" duce la a-i considera incompetenți pe toți cei care suferă de această patologie.

O cutie de pizza a băgat spaima în pasagerii unui avion. Toate persoanele au fost evacuate... Cel mai înalt tobogan acvatic din lume i-a adus moartea. Un băiat de zece ani a murit din dorința de a se distra. Toboga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x