Antena Căutare

Aleksandr Lukasenko: Mai bine "dictator decat homosexual"

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, criticat dur in Europa din cauza masurilor sale de represiune impotriva opozitiei, i-a persiflat pe occidentalii europeni care l-au criticat, afirmand ca este mai bine sa fii "dictator decat homosexual", informeaza AFP.

Lukasenko a facut aceasta declaratie la o competitie de schi, raspunzand criticilor ministrului polonez de Externe Radoslaw Sikorski si ale omologului german al sau, Guido Westerwelle, care si-a recunoscut public homosexualitatea.

"Primul traieste la Vrasovia, al doilea la Berlin", a declarat el. "In ceea ce il priveste pe cel de-al doilea, care striga impotriva dictaturii (...), dupa ce am auzit asta mi-am spus: mai bine sa fii dictator decat homosexual", a afirmat Lukasenko.

Aceasta este a doua repriza de atacuri de acest gen ale lui Lukasenko la adresa lui Westerwelle. In februarie, 2011, el a povestit cum i-a spus ministrului german ca nu ii plac homosexualii si l-a sfatuit fata in fata sa duca o "viata normala".

Citeste si Jurnalul!

Grecii isi comanda cartofii pe internet. Tone de cartofi sunt vandute acum la o treime din pretul pietei... Olanda: Au fost lansate primele clinici mobile de eutanasie pentru suferinzii de boli incurabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x