Antena Căutare

„Am crezut că este o problemă cu bebelușul, pentru că nu plângea. Problema era la mine”. O mamă a primit o veste cumplită, după ce a născut

O mamă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a povestit că a intrat în panică după ce a născut cel de-al doilea copil al ei, crezând că este o problemă cu bebelușul, pe care nu îl auzeaa plângând. Medicii i-au dat o veste îngrozitoare.

O mamă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a povestit că a intrat în panică după ce a născut cel de-al doilea copil al ei, crezând că este o problemă cu bebelușul, pe care nu îl auzeaa plângând. Medicii i-au dat o veste îngrozitoare.

Femeia, Kate Llewellyn-Waters, a povestit că după acest incident, medicii i-au spus că problema era, de fapt, la ea, și nu la copil.

Kate Llewellyn-Waters a fost diagnosticată cu otoscleroză, o boală rară. Hormonii din timpul sarcinii au făcut ca oasele din urechile femeii să crească, afectându-i auzul.

Femeia și-a pierdut auzul progresiv, mai întâi în timpul primei ei sarcini și apoi în timpul celei de-a doua.

„Habar n-aveam că surzesc. Am aflat apoi că bunica mea și-a pierdut auzul complet în urechea stângă după ce l-a născut pe tatăl meu. Acum, mi-am pierdut auzul în proporție de 70%”, a povestit femeia.

Pentru ea, există o operație pe care ar putea să o facă, dar procedura este foarte riscantă. Femeia ar putea rămâne complet surdă în urma acesteia.

Femeia, ai cărei copii au acum șase ani, respectiv cinci ani, a ales să vorbească acum despre cazul ei pentru a crește nivelul de conștientizare în privința acestei boli.

Kate Llewellyn-Waters a atras atenția asupra faptului că cei mai mulți specialiști i-au recomandat aparate auditive ce nu se observă. „Mi se pare greșit. Ce mesaj este acesta, când sunt atâția copii care au nevoie de astfel de aparate?”, a spus ea.

Femeia a precizat că nu a regretat nicio clipă că a devenit mamă de două ori, dar că nu va face un al treilea copil, deoarece ar însemna să își piardă auzul complet.

Theresa May spune că Marea Britanie are dovezi irefutabile că statul rus se află în spatele otrăvirii lui Serghei Skripa... Răsturnare de situație în cazul bărbatului aproape mumificat care a supraviețuit o lună în bârlogul unui urs. A apărut o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x