Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

A murit la 15 ani făcând amor într-o mașină gazată. Băiatul de 22 de ani a vrut să fie "cald" în mașină și a lăsat motorul deschis într-un garaj complet izolat

Întâmplare tragică într-un sat din Rusia unde o minoră de doar 15 ani și-a pierdut viața într-o mașină gazată în care a făcut amor cu iubitul ei mai mare cu 7 ani. Tinerii au început să se simtă rău din cauza noxelor răspândite în garajul în care era mașina tânărului.

Am murit la 15 ani făcând amor într-o mașină gazată. Băiatul de 22 de ani a vrut să "cald" în mașină și a lăsat motorul deschis într-un garaj complet izolat

Tânăra domnișoară Alena Styukhina în vârstă de 15 ani și-a cunoscut iubitul când se afla într-o vacanță în satul Zemetchino, Rusia. Cei doi și-au plănuit o întâlnire romantică pentru a se bucura de câteva clipe de amor, deși cei doi comiteau o ilegalitate.

Relațiile sexuale cu un minor sunt pedepsite cu închisoarea.

Acuzată pe nedrept de furt, amendată și băgată în carantină! Scene șocante într-o casă de amanet din Galați

Potrivit The Sun, cei doi urmau să se întâlnească într-un garaj în care băiatul avea mașina. Din cauza temperaturilor extrem de scăzute, acesta s-a gândit că ar fi bine să țină motorul mașinii deschis pentru a se încălzi.

La scurt timp, mașina a început să fie intoxicată de gazele de eșapament și cei doi au realizat că încep să se simtă din ce în ce mai rău. Băiatul în vârstă de 22 de ani a încercat să iasă din mașină, însă a leșinat imediat ce a încercat să facă oi mișcare.

Protest în lenjerie intimă. Asistentele de pe secțiile COVID-19 nu mai vor să audă de haine! Nu le pasă de sancțiuni: „Eram transpirată leoarcă”

Acesta s-a trezit după un timp și a reușit să părăsească iasă din garaj, dar pe iubita lui de 15 ani a lăsat-o în mașină. Acesta a declarat că ar fi fugit după ajutor.

Detalii șocante au ieșit la iveală despre trecutul iubitului Margheritei de la Clejani. Theodor are mari probleme cu drogurile

La venirea pompierilor s-a constat decesul tinerei de 15 ani care a fost intoxicată cu monoxid de carbon. Acum, Artymov este acuzat de omor dar și de relații intime cu un minor.

Recomandari