Live acumiUmor
Prime Time 20:30iUmor

Amenzi, în magazine! Care dintre români ar putea avea de plătit, pentru o singură greșeală, la cumpărături

Se vor da amenzi în magazine, începând din 24 iulie, în Regatul Unit al Marii Brtianii și al Irlandei de Nord, acelor persoane care vor fi prinse fără măști de protecție, în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19).

Amenzi în magazine! Care dintre români ar putea avea de plătit, pentru o singură greșeală

profimediaimages.ro

Astfel, românii din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, la fel ca toate celelalte persoane din această țară, vor plăti amenzi în valoare de aproximativ 110 euro, dacă vor fi prinși fără măști de protecție, în magazine.

Ce excepții vor fi admise. Singurii oameni care vor scăpa de amenzi, în magazinele din Regatul Unit

Potrivit Daily Mail, se vor face, totuși, câteva excepții. Mai exact, pentru lipsa măștilor de protecție la cumpărături, nu vor avea de plătit amenzi doar copiii și persoanele cu unele dizabilități.

Previziune înspăimântătoare, de la ONU! Ce ar putea urma după pandemia de coronavirus. „130.000.000 de oameni ar putea fi afectați!”

Reprezentanții magazinelor vor fi sfătuiți să le recomande clienților să poarte măști de protecție în timp ce se află la cumpărături, iar poliția va avea puterea să le dea amenzi celor care nu vor respecta regula.

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

Oamenii vor putea purta măști simple și vor putea apela și la alte modalități de a-și acoperi nasul și gura, astfel încât măștile profesionale să ajungă la angajații din sistemul sanitar.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro