Antena Căutare

Americanii aflati in asteptarea Apocalipsei au dat iama prin magazine in cautarea proviziilor

Au mai ramas doar doua zile pana la Apocalipsa. Nu radeti, multi cred asta si, in unele parti ale lumii, pregatirile sunt in toi. Sute de mii de oameni care cred ca 21 decembrie va aduce un cataclism, au dat iama in magazine ca sa-si faca provizii. Unii au luat chiar si lectii de supravietuire in conditii extreme. Totul spre bucuria comerciantilor.

Sa presupunem ca o sa fie o apocalipsa zombie, vineri. Cum va pregatiti pentru asta? Incepem cu vesta antiglont. Camuflajul e de mare ajutor, spun americanii aflati in asteptarea Apocalipsei.

Ei sunt pregatiti pentru ce-i mai rau. Si-au facut provizii de apa, mancare dar si de masti de gaze si veste anti-glont. Si ca ei mai sunt multi, spre incantarea vanzatorilor care isi freaca mainile de bucurie.

Veteran al Razboiului din Golf, acest barbat stie cum sa supravietuiasca in medii ostile. Si si-a invatat si familia. Copiii si sotia lui au luat lectii de tragere si au invatat cum sa se hraneasca cu mancare neconventionala precum soareci, gandaci sau chiar larve. In caz de cataclism, pot spune ca sunt pregatiti.

In alte parti ale lumii insa, ajunul sfarsitului lumii a adus deja probleme. In China, peste o suta de membri ai unui cult au fost arestati dupa ce au mers din usa in usa sa anunte oamenii ca vine Apocalipsa si doar ei ii pot salva.

Va mai amintiti de "Pregatirea Tineretului pentru Apararea Patriei?" Rusia reintroduce cursurile militare in s... Revista Time: Barack Obama, "Omul Anului 2012"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x