Antena Căutare

Analiza WBS: Indicii bursieri americani au stabilit miercuri noi maxime ale ultimilor doi ani

Indicii bursieri americani au crescut miercuri pentru a cincea sedinta la rand, stabilind noi maxime ale ultimilor doi ani. Indicele VIX, ce masoara volatilitatea optiunilor S&P 500, a scazut cu circa 6%, ajungand la cea mai scazuta valoare din iulie 2007 pana in prezent.

Totusi, datele macroeconomice anuntate ieri au fost usor sub asteptari. Cresterea economiei americane in trimestrul al treilea a fost revizuita de la 2,5% la 2,6%, dar analistii prognozau o revizuire la 2,8%.

Consumul populatiei a fost in crestere cu 2,4%, fata de 2,8%, cat anuntasera autoritatile initial, si 2,9%, cat estimau analistii.

Vanzarile de case la mana a doua au crescut in noiembrie cu 5,6%, dar s-au situat sub asteptari, in medie de crestere de 7,1%.

Piata valutara nu a cunoscut evolutii semnificative, perechea EUR-USD ramanand in jurul cotatiei de 1,31. Piata marfurilor s-a aflat in usoara crestere, pretul barilului de petrol trecand peste pragul de 90 dolari.

Sursa: Hotnews

Julian Assange, desemnat "omul anului" de cotidianul Le Monde... Inundatiile fac ravagii: Orase intregi acoperite de ape in Spania si SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x