Antena Căutare

Anders Breivik vrea sa dea un interviu la o televiziune straina

Anders Breivik, autorul al celui mai sangeros atac din istoria recenta a Norvegiei, vrea sa acorde un interviu unui post de televiziune strain, relateaza AFP.

Geir Lippestad, avocatul lui Breivik, sustine ca i-a recomandat clientului sau sa nu vorbeasca cu presa inaintea procesului sau, considerand ca nu este intelept ca acesta sa-si exprime opiniile.


"Este adevarat ca in acest moment exista o televiziune straina" pe care extremistul a ales-o, "insa aceasta nu doreste sa spuna daca a incheiat vreun acord", a declarat un alt avocat al lui Breivik, Vibere Hein Baera

Marea parte a presei norvegiene si straine si-a manifestat interesul de a-l intervieva pe Breivik, incarcerat provizoriu in apropierea orasului Oslo, unde asteapta inceperea procesului, preconizata pentru 16 aprilie.

Oficialitatile norvegiene au declarat ca, in afara de normele de securitate in vigoare, interviul nu prezinta niciun fel de problema.

Anders Breivik a declansat o bomba la sediul Guvernului norvegian la data de 22 iulie, dupa care a deschis focul timp de o ora asupra a sute de tineri laburisti reuniti intr-o tabara de vara pe insula Utoya, in apropiere de Oslo. 77 de oameni au fost ucisi in urma dublului atac terorist.

foto: EPA/ Intact Images

Cutremur cu magnitudinea de 6.3 grade in largul coastei peruane... Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, cooptat in serialul animat "Familia Simpson"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x