Antena Căutare

Michael Jackson a fost asasinat?! Ultima convorbire dintre Regele Pop și avocatul lui, făcută publică de hackerii de la Anonymous: ”Cineva vrea să scape de mine!”

Hackerii de la Anonymous continuă să stârnească isterie pe internet. După ce au făcut publice noi informații despre moartea Prințesei Diana, despre care au spus că ar fi fost ucisă de familia regală, acum, aceștia au făcut dezvăluiri despre Michael Jackson. 

Michael Jackson a fost asasinat?! Ultima convorbire dintre Regele Pop și avocatul lui, făcută publică de hackerii de la Anonymous: ”Cineva vrea să scape de mine!” Galerie
Michael Jackson a fost asasinat?! Ultima convorbire dintre Regele Pop și avocatul lui, făcută publică de hackerii de la Anonymous: ”Cineva vrea să scape de mine!”

Mai exact, gruparea de hackeri a făcut publică o înregistrare audio, în care Michael Jackson s-ar confesa avocatului său, Dieter Weisner. În înregistrarea respectivă, legendarul artist îi mărturisește avocatului său că se teme pentru viața lui, întrucât cineva ”mai puternic” din Guvern i-ar putea face ceva rău.

”Nu știu dacă ar trebui să-ți spun asta, nu știu cine ar putea să asculte asta. Pot fi niște persoane care vor să scape de mine. Nu vor să mai exist. Nu pot să vorbesc despre ele la telefon. Nu știu ce se va întâmpla, dar simt în adâncul inimii mele că cineva vrea să scape de mine. Poate să mă împuște, să mă înjunghie, poate să spună că a fost o supradoză de droguri... poate să facă multe. Nu este Guvernul, e mai mult de atât. Nu mă interesează de viața mea, nu-mi pasă, vreau ca copiii mei să fie bine.”, spune Michael Jackson, potrivit marca.com.

Michael Jackson a fost asasinat?! Ultima convorbire dintre Regele Pop și avocatul lui, făcută publică de hackerii de la Anonymous: ”Cineva vrea să scape de mine!”

Cum îți poți pregăti acasă cel mai bun dezinfectant de clătit gura, împotriva COVID-19! Medicul român al lui Michael Jackson: „Aceasta este rețeta”

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Decesul a survenit în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

I se spune „Michael Jackson oriental” și își scrie muzica cu gândul la familia lui. Cine este Amir și care este povestea din spatele melodiilor lui

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

Autopsia lui Michael Jackson: Oasele erau zgâriate de ace, era plin de tăieturi pe spate și avea genunchii tumefiați. Detalii sumbre despre trupul neînsuflețit al Regelui Pop

Michael Jackson numea propofolul „laptele” lui. Este o substanță albă, uleioasă, care este injectată în venă. Acționează în 40 de secunde, dar își și pierde efectele relativ repede. Pacienții se trezesc fără dureri de cap și nu suferă de greață, nu își amintesc prea multe, motiv pentru care este supranumit „laptele amneziei”.

La sfârșitul anilor 1980, când a fost scos pe piață, a reprezentat un mare pas înainte în domeniu. Însă era pe punctul să nu treacă testele de laborator, pentru că o versiune anterioară provoca reacții alergice grave.

Administratorii averii lui Michael Jackson au ajuns la o înţelegere cu Disney privind drepturile de autor

Cel care l-a descoperit, John B. Glen, nu a renunțat, obținând o formulă mai bună, cu ajutorul uleiului de soia. La 13 ani de la lansare, propofol înlocuise rapid tiopentalul de sodiu în majoritatea sălilor de operații. Până la 50 de milioane de pacienți primesc propofol anual, în SUA.

Hackerii Anonymous, teorie șocantă despre Prințesa Diana: ”A fost ucisă de familia regală!” Motivul pentru care ar fi fost ordonat asasinatul

Anonymous: Prințesa Diana a fost ucisă

Hackerii Anonymous, care în ultimele zile au făcut publice mai multe acte de corupție ale guvernului din Statele Unite ale Americii, susțin că Prințesa Diana a fost ucisă chiar de familia regală britanică! Motivul: pentru a o opri să divulge cazurile de corupție și traficul de minori în care chiar familia regală ar fi fost implicată.

A murit unul dintre medicii a căror piele a devenit neagră în urma infecției cu noul coronavirus. Bărbatul a fost intern... Coronavirus - Au fost înregistrate 55 de decese şi 318 noi cazuri în Italia. Autorităţile nu au raportat niciun nou caz ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x