Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Hackerii Anonymous, teorie șocantă despre Prințesa Diana: ”A fost ucisă de familia regală!” Motivul pentru care ar fi fost ordonat asasinatul

Moartea Prințesei Diana continuă să stârnească vâlvă, deși au trecut aproape 23 de ani de la accidentul rutier în care și-a pierdut viața, lăsând în urmă doi copii care au crescut fără mamă. Acum, însă, gruparea de hackeri Anonymous a lansat o nouă teorie: Prințesa Diana ar fi fost ucisă. 

Hackerii Anonymous, teorie șocantă despre Prințesa Diana: ”A fost ucisă de familia regală!” Motivul pentru care ar fi fost ordonat asasinatul

Gruparea de hackeri Anonymous, care în ultimele zile a făcut publice mai multe acte de corupție ale guvernului din Statele Unite ale Americii, susține că Prințesa Diana a fost ucisă chiar de familia regală britanică.

Modă în stil regal! Situații când Kate Middleton și Meghan Markle s-au inspirat din ținutele Prințesei Diana

Mai exact, potrivit grupării Anonymous, Prințesa Diana a fost ucisă de familia regală pentru a o împiedica să vorbească despre cazurile de corupție și de traficul de minori în care ar fi fost implicată familia regală.

De asemenea, un articol publicat în The Guardian, în 2002, la cinci ani de la moartea ei, amintea de un secret al Prințesei Diana. „O casetă dispărută, văzută ultima dată în posesia lui Paul Burrell, conține dovezi ale unor presupuse violuri la Casa Regală”. Era vorba despre o bandă de 30 de minute care detaliază acuzațiile unei servitoare. Victima spune că a fost obligată să întrețină relații intime de două ori cu un bărbat care lucrează pentru prințul Charles. Unul dintre incidente ar fi avut loc în Egipt, celălalt în palat. Curios este că aceasta primea mai puțin de 10.000 de lire sterline pe an, iar când a părăsit Casa Regală a primit 30.000 de lire sterline.

Prințesa Diana ar plânge dacă ar vedea ce se întâmplă cu băieții ei! Prințul William nu mai vrea să audă de Harry: „Nu se mai poate”

Victima, însă, nu a contactat poliția la momentul presupuselor agresiuni, însă povestea a ieșit la iveală ani de zile mai târziu, când inspectorii au început să îl cerceteze pe Burrell pentru presupusul furt al bunurilor Prințesei Diana. Oamenii legii au intervievat victima și presupusul violator. El a respins afirmațiile, susținând că actul a fost consensual. În urma unei cercetări, s-a constatat că ”nu există dovezi suficiente pentru a continua”.

Ultimele cuvinte ale prințesei Diana, dezvăluite de un pompier care a încercat să o salveze! „Nu am știut că este ea. Am crezut că va trăi”

Înregistrarea a fost făcută de Lady Di după ce victima și-a revenit din calvar, aflată atunci la clinica din Roehampton, din sud-vestul Londrei. Prințesa a ținut caseta într-o cutie de mahon de la Palatul Kensington, alături de câteva scrisori emoționante și un inel care i-a fost dat de James Hewitt.

Rochia din catifea purtată de prinţesa Diana la dineul de la Casa Albă unde a dansat cu John Travolta nu şi-a găsit cumpărător

Banda a fost ascultată de Burrell și sora Dianei, Lady Sarah McCorquodale, la scurt timp după moartea prințesei. Când Lady McCorquodale i-a cerut lui Burrell să-i dea cutia, înregistrarea și celelalte obiecte au dispărut. Burrell neagă că sunt în posesia sa și susține că au dispărut din camera majordomului.

Prințesa Diana se răsucește în mormânt! S-a aflat adevărul! Ce se întâmplă între fiii ei este incredibil. „Era inevitabil”

Prințesa Diana, amanta lui Jeffrey Epstein?

O altă informație controversată a fost făcută publică de jurnalistul Ian Halperin în 2019, care a publicat în revista France Dimanche faptul că prințesa a fost iubita miliardarului Jeffrey Epstein, acuzat de trafic de carne vie. Acesta a fost găsit mort în celula sa pe 10 august, la doar două zile de la apariția în fața unei instanțe federale americane.


Recomandari