Antena Căutare

Are 98 de ani și stă în aceeași casă cu fiul ei de 80 de ani pentru a avea grijă de el. "Nu încetezi niciodată să fii mămică!"

O femeie în vârstă de 98 de ani a decis să se mute în acceași casă de îngrijire cu fiul ei de 80 de ani pentru a-i fi alături la nevoie.


Este o poveste sinceră despre dragostea profundă a unei mame față de copilul ei pe care nu vrea să-l lase singur dacă are posibilitatea de a-i fi alături în fiecare moment. Tom și-a trăit viața pictând și decorand, iar Ada a lucrat ca asistentă. El nu s-a căsătorit niciodată, a avut o viață celibatară, nu a făcut rău nimănui, ci a trăit liniștit, modest și cu iubire față de cei din jurul său.

Ada în vârstă de 98 de ani a decis să se mute în aceeași casă de îngrijire cu Tom, fiul ei de 80 de ani pentru a-i fi alături la nevoie în ultimii lor ani din viață.


Ada Keating și fiul ei, Tom, au trăit întotdeauna împreună deoarece domnul Keating nu s-a căsătorit niciodată. S-a mutat în Moss View Care Home din Liverpool, în 2016, pentru că a avut nevoie de mai multă îngrijire și sprijin, iar un an mai târziu mama sa i s-a alăturat pentru a-i fi mai aproape și pentru a avea grijă de el.

Are 98 de ani și stă în aceeași casă cu fiul ei de 80 de ani pentru a avea grijă de el. "Nu încetezi niciodată să fii mămică!"


"Îi spun noapte bună lui Tom în fiecare seară și voi merge să-i spun și bună dimineața mereu." a spus doamna Keating, fostă asistentă auxiliară.


Fiul ei, Tom este în culmea fericirii să vadă că alături de el, zilnic, este ființa pe care a iubit-o cel mai mult toată viața.

"Sunt fericit să-mi văd mama zilnic. Este lângă mine mereu, petrecem ultimii ani din viață împreună.", a spus Tom.

Ea a dezvăluit că, în ciuda anilor care au trecut necruțător, cei doi încă se iubesc profund.

„Când ies la coafor, el este atent să vadă când mă întorc”, spune Ada.

"Când mă întorc, va veni la mine cu brațele întinse și îmi va oferi o îmbrățișare mare. Nu încetezi niciodată să fii mămică.", a continuat distinsa doamnă Keating.

Are 98 de ani și stă în aceeași casă cu fiul ei de 80 de ani pentru a avea grijă de el. "Nu încetezi niciodată să fii mămică!"

Dintre patru copii ai Adei și ai regretatului ei soț Harry, Tom este cel mai bătrân și singurul băiat. Fetele Margi, Barbara și Janet au murit la vârsta de 13 ani.

Phillip Daniels, managerul casei de îngrijire, a dezvăluit, de asemenea, că este încântat să-i aibă pe Tom și Ada cu ei.

„Este foarte emoționant să vedem relația strânsă dintre Tom și Ada, și suntem atât de mulțumiți că am putut să răspundem ambelor nevoi”, a spus el.

„Ni se întâmplă foarte rar să vedem mamele și copiii lor împreună în aceeași casă de îngrijire. Sunt inseparabili. ”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Boris Johnson ameninţă că retrage proiectul de lege cu privire la acordul Brexitului şi va cere alegeri anticipate dacă ... Femeia care a născut un bebeluș fără nas și fără ochi nu vrea să se dezlipească de el: ”Moartea lui e anunțată!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x