Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Are un bust imens și îi este teamă să iasă din casă. Femeia susține că sânii i-au „distrus viața”- Foto

După ce a născut, sânii i-au crescut opt mărimi. Femeia spune că viața ei este un calvar! Are dureri cumplite, este hărțuită și îi este teamă să iasă din casă. 

După ce a născut, sânii i-au crescut opt mărimi. Femeia spune că viața ei este un calvar! Are dureri cumplite, este hărțuită și îi este teamă să iasă din casă.

Natalie Donnan, în vârstă de 21 de ani, din Ayrshire, Scoția, spune că sânii i-au distrus viața. După nașterea fiicei sale,în octombrie 2018, bustul femeii a crescut opt mărimi, ajungând la 32K.

Tânăra mamă spune că abia mai poate merge, din cauza greutății sânilor. Are dureri de spate cumplite, ce fac deplasările aproape imposibile. Mai rău, de fiecare dată când iese din casă, este asaltată de privirile insistente ale bărbaților și de comentarii indecente.

Natalie este disperată. Singura ei șansă de a duce o viață normală este o mamoplastie de reducție - o micșorare a sânilor. Intervenția nu este deloc ieftină, așa că tânăra a deschis o pagină de strângere de fonduri, cerând ajutorul oamenilor cu suflet mare, scrie Daily Mail.

„Mi-a afectat toate aspectele vieții. Mi se pare că sunt diformă, o cocoșată. Nu îmi mai pot cumpăra haine, nu îmi găsesc sutiene pe măsură.

Sânii mei sunt în centrul atenției, oriunde aș merge. Este groaznic. Într-o seară, am fost înconjurată de mai mulți bărbați și hărțuită. Nu știu cum am reușit să scap. Este înjositor. Nu vreau să fiu percepută așa”, a povestit femeia.

Natalie nu are bani pentru a plăti operația ce i-ar reda încrederea în sine, dar nici nu se gândește să abandoneze lupta. A lansat o campanie de strângere de fonduri, online, și îi roagă pe oameni șă o ajute: „Banii ăștia îmi vor schimba viața. Mă voi simți, din nou, bine în pielea mea, o să pot face sport...O să pot să trăiesc fără durere și fără rușine.”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro