Antena Căutare

Ariana Grande, mesaj cutremurător pe Facebook. Artista a luat decizia de a-și anula turneul mondial după evenimentele de la Manchester!

Celebra vedetă a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare după tragedia petrecută în această noapte la Manchester. „Sufletul mi-e sfărâmat. Nu am cuvinte... Îmi pare rău”

Celebra vedetă a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare după tragedia petrecută în această noapte la Manchester. „Sufletul mi-e sfărâmat. Nu am cuvinte... Îmi pare rău”.

Artiștii internaționali sunt alături de colega lor, Ariana Grande, de fanii ei și familiile victimelor. Katy Perry, Che, Demi Lavato și Ellie Goulding au transmis mesaje emoționante

Artista de numele căreia se va lega de-acum unul dintre cele mai dramatice episoade din istoria modernă a Europei a reușit să scrie câteva cuvinte pe conturile sale oficiale de Facebook și Twitter. Celebra cântăreață ia în considerare anularea tuturor concertelor rămase din turneul său mondial programat pe parcursul întregului anului 2017.

Mesajele emoționante postate de englezi pe pagina Arianei Grande: „La concertele tale vin mai ales copii și adolescenți. Să-i ucizi e mai mult decât o crimă!”

Ariana Grande și-a început turneul aseară la Manchester, iar până la sfârșitul lunii mai avea programate două evenimente similare în capitala Angliei. Până acum, reprezentanții Arianei nu au făcut anunțul pe site-ul oficial, acolo unde este publicat și programul tuturor concertelor. „Ariana Grande World Tour” a început aseară și ar trebui să se încheie în septembrie, în Hong Kong. 36 de concerte în Europa, America de Sud, America de Nord, Australia și Asia a programt artista pentru acest turneu mondial.

Decizie radicală luată de autoritățile britanice. Theresa May a anunțat SUSPENDAREA campaniei electorale!... Mesajul care a „PREVESTIT” nenorocirea de la Manchester Arena! Pe Twitter a apărut o postare cu PATRU ORE înainte de tra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x